Ønsker du dine kageprint i specialmål. Kontakt os på mail.

Betingelser for Køb hos Mrcakeprint.dk:

Mrcakeprint.dk, beliggende på Fyrkildevej 27, 9220 Aalborg Ø, er ejer og operatør af denne hjemmeside.

Kontaktinformation:
– Tlf.: +45 22619020
– CVR-nr.: 32046525
– E-mail: [email protected]

*Betaling:*

Mrcakeprint accepterer gebyrfrie online betalinger via Mastercard, Visa/Dankort, Maestro, Anyday og MobilePay. Betaling trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Alle priser på cakeprint.dk er i DKK og inkluderer moms. Kreditkortoplysninger opbevares sikkert via en krypteret forbindelse (SSL).

Ved brug af Anyday kan du opdele din betaling i 4 rater. Du betaler 25% ved levering, og det resterende beløb fordeles over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis, så længe betalingen sker rettidigt. Læs Anydays vilkår her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

*Levering & Fragt:*

Leveringstiden er 1-2 hverdage for lagervarer. Bestiller du før kl. 14.00, bestræber vi os på at sende din ordre samme dag. Varer sendes med POSTNORD eller GLS. Leveringsmuligheder inkluderer pakker med eller uden omdeling til pakkeshop.

Fragtomkostninger:
– Pakker med omdeling: 49 kr.
– Pakker uden omdeling: 39 kr.
– Levering til erhvervsadresse: 45 kr.

Ved manglende afhentning i pakkeshop returneres varer til Cakeprint, og der pålægges betaling for de faktiske omkostninger ved returforsendelse.

*Fortrydelsesret:*

Du har 14 dages fortrydelsesret, der starter ved modtagelse af varen. Meddelelse om fortrydelse skal ske via e-mail til [email protected]. Efter meddelelsen har du yderligere 14 dage til at returnere varen.

Fortrydelse af køb kan ikke ske ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give besked.

*Fortrydelse af en del af købet:*

Mulighed for returnering af en eller flere varer fra samme ordre. Fragtomkostninger refunderes kun delvist.

*Undtagelser til fortrydelsesretten:*

– Varer fremstillet efter dine specifikationer eller med tydeligt personligt præg.
– Varer, der forventes at forringes eller forældes hurtigt.
– Forseglede varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke kan returneres, hvis forseglingen er brudt efter levering.

*Returnering af varer:*

Returneres til:
Mrcakeprint.dk
Fyrkildevej 27
9220 Aalborg Ø

Mærk forsendelsen som “retur” og vedlæg en seddel med ordrenummer eller kopi af ordrebekræftelse. Varen skal returneres i forsvarlig emballage. Kunden betaler returomkostninger og hæfter for skader under transport. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

*Reklamationsret:*

24 måneders reklamationsret ifølge købeloven gælder ved forbrugerkøb. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter fejlen er opdaget.

*Klager:*

Ved klager, kontakt kundeservice på [email protected]. Hvis en løsning ikke findes, kan klage indgives til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Klageportal: www.naevneneshus.dk

*Persondatapolitik:*

Nødvendige oplysninger ved køb: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Oplysninger registreres og videregives kun til nødvendig levering.

Oplysninger opbevares i fem år og slettes herefter.

Vi samarbejder udelukkende med databehandlere i EU eller lande, der sikrer tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger. Den dataansvarlige for www.cakeprint.dk er Cakeprint.dk. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I visse tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du anmoder herom, f.eks. hvis data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, vi oprindeligt indsamlede dem til. Kontakt os på [email protected], hvis du mener, at dine persondata behandles i strid med lovgivningen.

Tilbage til Toppen

Søg Efter Produkter