Ønsker du dine kageprint i specialmål. Kontakt os på mail.

 1. Generelt

Hos Mr. Cakeprint prioriterer vi datasikkerhed højt. Følgende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.mrcakeprint.dk er:

Cakeprint.dk
Fyrkildevej 27
9220 Aalborg Ø

CVR: 32046525

Tlf.: +45 22619020

E-mail: [email protected] 

 1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, til hvilke formål og retsgrundlag for behandling

3.1 Hvilke oplysninger indsamler vi?

Når du benytter vores hjemmeside og/eller ydelser, indhenter vi oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer, betalingsoplysninger og lignende identifikationsoplysninger om et online køb og din navigation på hjemmesiden.

Mr. Cakeprint indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside
 • Gennemfører et køb af vores produkter
 • Opretter en konto
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Anmelder vores hjemmeside
 • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback.
 • Formål og retsgrundlag 
 • Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse. 
 • Når du betaler for dit produkt eller din ydelse, indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger vil nogle af dine data blive videregivet til Shopify Payments, inklusive information, der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.
 • Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
 • Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
 • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. 
 1. Modtager af personoplysninger
  • Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
 • Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.
 • Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.
 • Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 1. Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse [email protected].

Tilbage til Toppen

Søg Efter Produkter