Beskrivelse
Pisk alle ingredienser i 10 minutter med et fint piskeris. Mens du laver Wienermasse foldes det flydende fedt sammen til sidst. Bag kiks og wienerkage i 30 minutter ved 200°C. Roulader skal bruge ca. 7 minutter ved 240°C.
Pakkedimensioner:
18x2x12 cm
Produktvægt:
0,42 kg
Ingredienser:
Sukker, HVEDEmel, HVEDESTIVELSE, emulgatorer: E 471, E 472a, E 472b, E 475 (INKLUSIVE MÆLK OG SOJA); Stivelse, syrningsmiddel: diphosphater; Hævemiddel: natriumcarbonater; Glukosesirup, SKUMMMETMÆLKSPULVER, salt.
Nährwertangaben:
100g indeholder en gennemsnitsværdi på:
kalorieværdi 1594 KJ
381 kcal
Fedt 2,9 g
Mættet fedt 2,5 g
Total kulhydrat 83,2 g
Sukker 42,5 g
Protein 3,7 g
Natrium 1,6 g