Beskrivelse
Brownie Mix Double Chocolate 516g
Tilberedning: Dobbelt Chokolade Brownie Mix (Pakkens indhold: 360 g bageblanding, 6 g revet chokolade, 150 g kakaobaseret fedtglasur) Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Tilsæt derefter smør, vand, bageblanding og æg samt eventuelt hakkede nødder i en røreskål og rør først kort på lavt niveau og rør derefter på højeste niveau i 3 minutter, indtil du får en cremet masse. Læg derefter dejen i et bradefad på ca. 25 x 15 cm eller på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys nu revet chokolade på dejen. Bag brownien i ca. 20-25 minutter ved 180°C over-/undervarme eller 160°C cirkulerende luft. Efter afkøling smeltes glasuren i vandbad ved 40-50° C. Overtræk derefter brownien tyndt med glasuren.
Ingredienser: Bageblanding: sukker, HVEDEMEL, fedtfattigt kakaopulver (6,5 %), salt, aroma. Kakaoholdig fedtglasur: sukker, hærdet vegetabilsk fedt, fedtfattig kakao, SOJAMEL, emulgator: SOJALECITHIN; bourbonvaniljeekstrakt, salt. Kan indeholde spor af nødder og mælkebestanddele. Revet chokolade: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator lecithiner.
100g indeholder en gennemsnitsværdi på:
kalorieværdi 1835 KJ / 438 kcal
Fedt 23,8 g
Mættet fedt 18,1 g
Sukker 38,4 g
Total kulhydrat 50,3 g
Protein 4,3 g
Natrium 0,2 g