Ønsker du dine kageprint i specialmål. Kontakt os på mail.

Cake-Masters Chocolate Cheese Cake 775g

Produktkode14738CM

59kr.

Beskrivelse

Tilberedning: Chokoladeostkage

(Pakkens indhold: 650g bageblanding, 125g flødepulver)
Derudover skal du bruge: 150 g æg (ca. 3 æg størrelse M), 175 ml madolie, 150 ml vand; til cremen: 100 g æg (ca. 2 æg størrelse M), 375 g fedtfattig ostemasse, 75 g smør

Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme og læg en bageplade/bageramme ud på ca. 28 x 32 cm med bagepapir. Bland bageblandingen, æg, olie og vand i en skål og bland det hele med et piskeris først kort på laveste niveau med en håndmikser eller ståmikser. Pisk derefter i cirka 3 minutter på højeste niveau. Kom blandingen i bagepladen/bagerammen og jævn.

Smelt smørret til cremen, lad det køle kort og kom det i en røreskål med de resterende ingredienser. Rør til det er glat med en elektrisk håndmikser og fordel det på en pletagtig måde over den mørke masse. Bag i cirka 25 minutter og lad derefter køle af.

Pakkedimensioner:
12x22x9 cm

Produktvægt:
0,85 kg

Ingredienser:
Bageblanding: HVEDEMEL, sukker, 7,6 % chokolade revet alpesødmælk [sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgatorer (lecithiner, polyglycerol polyricinoleat)], 3,8 % fedtfattigt kakaopulver, bagepulver (syrediphosphater) , hævemiddel natriumcarbonater), smag. Flødepulver: sukker, stivelse, smag.


100g indeholder en gennemsnitsværdi på:
kalorieværdi 1453 KJ
347 kcal
Fedt 17,7 g
Mættet fedt 4,8 g
Total kulhydrat 38,6 g
Sukker 23,4 g
Protein 7,8 g
Natrium 0,6 g
Tilbage til Toppen

Søg Efter Produkter