Ønsker du dine kageprint i specialmål. Kontakt os på mail.

Cake-Masters Cream Chokolade 100gr

Produktkode14884

39kr.

Du kan nemt og hurtigt tilberede flødetærter, -skiver, -roulader og -desserter med disse cremestabilisatorpapir. Du skal kun tilsætte flødeskum og vand for en stabil og aromatisk creme. Cremestabilisatoren er fri for kunstige farver eller konserveringsmidler.

Beskrivelse

Produktinformation "Cake-Masters Cream Stabilizer Chokolade 100g"
Du kan nemt og hurtigt tilberede flødetærter, -skiver, -roulader og -desserter med disse cremestabilisatorpapir. Du skal kun tilsætte flødeskum og vand for en stabil og aromatisk creme. Cremestabilisatoren er fri for kunstige farver eller konserveringsmidler.

Inkluderet i leveringen: creme stabilisator fond pulver, eksklusive frugter og dekoration


Grundopskrift:
100 g cremestabilisatorfond
125 ml vand, 20°C
500 g flødeskum

Bland cremestabilisator-fondpulveret med vand. Vend derefter blandingen i flødeskummet. Fyld nu tærten med blandingen og sæt den i køleskabet i 2 timer (minimum).
De angivne mængder i grundopskriften er til en tærte på 26 cm i diameter eller en roulade i størrelsen 60x40 cm.
Tilsæt blot 100 g fløde, hvis du kan lide at lave en lækker mousse.

Pakkedimensioner:
13x2x11 cm

Produktvægt:
0,11 kg

Ingredienser:
Sukker, kakaopulver med lavt fedtindhold, gelatine (oksekød), naturlig smag. Kan indeholde spor af NØDDER, MANDLER, MÆLK, ÆG og HVEDE.


100g indeholder en gennemsnitsværdi på:
kalorieværdi 1563 KJ
370 kcal
Fedt 3 g
Mættet fedt 1,8 g
Total kulhydrat 66,8 g
Sukker 62,8 g
Protein 14,1 g
Natrium 0,4 g
Tilbage til Toppen

Søg Efter Produkter