Beskrivelse
(Pakkens indhold: 488g bageblanding, 12g gær)
Derudover skal du bruge: 1 æg (50 g helt æg), 45 g blødt smør, 145 g vand (ca. 26°C)
Kom alt mel og gær i en skål og bland det hele sammen. Tilsæt vand, blødt smør og æg. Ælt det hele i en røremaskine først 2 minutter langsomt og derefter 8 minutter hurtigt. Dæk den til i ca. 20 minutter ved stuetemperatur. Rul derefter dejen ud på en let meldrysset arbejdsflade ca. 0,5 – 1 cm tyk. Skær donutsene ud med en donutskærer, læg dem på et let meldrysset viskestykke og lad dem hæve i cirka 60 minutter, indtil dejen er tydeligt øget i volumen. Opvarm bagefedtet i frituregryden, panden eller en flad gryde til 170°C. Læg donuts i det varme fedtbad og bag først fra hver side i cirka 30 sekunder, bag derefter i 60 sekunder fra hver side. Dræn derefter på et køkkenrulle. Efter afkøling pyntes med sukker, glasurer og farverigt drys.
Pakkedimensioner:
12x22x9 cm
Produktvægt:
0,85 kg
Ingredienser:
HVEDEMEL, sukker, stivelse, ÆGEPULVER, glukosesirup, ÆGGHVIDEPULVER, bagepulver (syrningsdiphosphater, hævemiddel natriumbicarbonat), smag, tørgær, emulgator sorbitanmonostearat.
Holdbarhed:
mindst indtil 30.04.2025 (live-dato for faktisk afsendelse af artikler)
Salgspladser:
Nährwertangaben:
100g indeholder en gennemsnitsværdi på:
kalorieværdi 1517 KJ
360 kcal
Fedt 7,5 g
Mættet fedt 2,2 g
Total kulhydrat 52,7 g
Sukker 20,1 g
Protein 18,4 g
Natrium 3,9 g