Beskrivelse
Vi bruger chokolade fra Callebaut.
billedet bliver lavet af et chokolade transfer sheet som er spiseligt.
Produkt beskrivelse chokolade transfer sheet
Ingredienser:
Fortykningsmiddel: modificeret stivelse; Sukker, vegetabilsk fedt (hydrogeneret), fugtighedsbevarende middel: glycerin.
Holdbarhed:
mindst 10 måneder fra levering af varerne
Ernæringsmæssige oplysninger:
100 g indeholder i gennemsnit:
Brændværdi 2330 KJ / 557 kcal
Fedt 40 g
heraf i alt Fedtsyrer 35 g
Kulhydrater 50,0000 g
Protein 0 g
heraf sukker 50 g
Salt 0 g
CALLEBAUT BELGIUM 1911 W2 HVID CHOKOLADE
Produkt beskrivelse
Callebaut N ° W2 – Fineste 28% belgisk hvid chokoladekuverture (callets) 2,5 kg. Opskrift nr. W2. Den ikoniske allround hvide chokolade, der altid fungerer. Opskrift nr. W2 er en anden af Octaaf Callebauts originale opskrifter, der er vokset til mange kokkers foretrukne chokolade. Denne chokolade er så belgisk som muligt, da den hovedsagelig er fremstillet af mælk fra køer, der græsser på belgiske græsgange og sukker fra lokalt dyrkede sukkerroer. Det har en dejlig smag med udtalt mælkeagtig, cremet, caramelly og vaniljetoner, der er i perfekt balance. W2 kan parres med en bred vifte af ingredienser og smag: fra sur til bitter, fra krydderier til urter og fra frugt til øl. Med sin medium viskositet er dette en fantastisk all-round chokolade. Brugt i chokoladestænger eller hule figurer, det overrasker dig med sin dejlige satinglans og snappy konsistens. Og stole fuldt ud på det for at smage mus, crèmes, is, drinks, saucer osv. Så godt. Callebaut er en del af Barry Callebaut. Barry Callebaut er verdens førende producent af kakao-, chokolade- og konfektureprodukter af høj kvalitet. Højkvalitetschokolade fremstillet i Belgien.
Ingredienser
Callebaut N ° W2 – belgisk hvid chokoladekuverture (Min kakao 28,1 / Min mælkefaststoffer 23%). Sukker. Kakao smør. Sødmælkspulver. Kakaomasse. Emulgator; Sojalecithin. Natural vanilla .. Ernæringsfakta :. Ernæring pr. 100 g. Energi 569kCal / 2379KJ. Fedt 36 g heraf mættede 22 g. Kulhydrat 55 g, heraf sukker 55 g. Protein 6,0 g. Salt 0,21 g
CALLEBAUT BELGIUM 1911 W2 LYS CHOKOLADE
Produkt beskrivelse
Opskrift nr. Mælkechokolade. 823 er Callebauts ikoniske mælkechokolade. Det skiller sig ud med sin dybe, varme farve, fremtrædende ristede kakaosmag og forførende karamellintoner. 823 er meget værdsat på grund af sin generøse smag og store ry i brugbarhed. Det kan parres med en bred vifte af kraftige frugtagtige, krydrede, mejeriprodukter eller likørlignende smag. Kernen i chokoladen er den karakteristiske Wieze-kakaoblanding: en velplejet hemmelig blanding af hovedsagelig vestafrikanske kakaobønner af højeste kvalitet. 823 har en standard flydende egenskab, hvilket gør den til din allroundchokolade til støbning, enrobing og smagsstoffer af mus, ganaches, crèmes, saucer osv.
Ingredienser
Callebaut N ° 823 – Couverture mælkechokolade (Min kakao 33,6%). Sukker. Kakao smør. Sødmælkspulver. Kakaomasse. Emulgator; Soja lecithin. Naturlig vanilje. Certificeret Kosher. Ernæringsfakta: Ernæring pr. 100 g. Energi 563kCal / 2357KJ. Fedt 36 g heraf mættede 22 g. Kulhydrat 51 g, heraf sukker 50 g. Protein 7,0 g. Salt