Ønsker du dine kageprint i specialmål. Kontakt os på mail.

Lighti Message bord Crowni

Original price was: 249kr..Current price is: 149kr..

LIGHTI.DK

 

Skab hygge og romantik med et Lighti Message Board. Du kan skrive og tegne lige præcis det, du vil. Den klare plexiglasplade giver luft til dit mesterværk og det bløde LED-lys giver dit budskab en varm glød.

 

Brug den til at give en sød kærlighedserklæring eller som dekoration til fester og højtider.

 

En god gaveidé til en, du holder af.  

 

Pakken indeholder en stærk og klar plexiglasplade, som passer til lampefoden med en slids på ca. 8 cm. Derudover får du et USB-kabel med samt en hvid pen og en rengøringsklud. Alt, du skal bruge, for at sprede lys og hygge med dine personlige budskaber.

 

Light Message Board Crowni er formet som en opretstående Krone med bløde hjørner. Det er det mest klassiske af vores message boards, uden en masse hurlumhej. Er du til det klassiske look med endnu mere organiske former, skal du prøve vores Light Message Board 9.

 

Plexiglaspladerne fåes i forskellige former, så du har mulighed for at vælge den, der passer bedst ind i din indretning. Se alle varianter her.

Plexiglaspladerne har en høj visuel klarhed, hvilket gør det lettere at se igennem. Der er en beskyttelsesfilm på begge sider af den gennemsigtige akrylplade. Skræl den af før brug. Akrylpladerne er klart støbt og er fremstillet af akrylmateriale af høj kvalitet, som er stærkt og holdbart og samtidig lettere og tyndere. De er ikke nemme at ødelægge og nemme at rengøre med den klud eller det vand, der følger med i pakken.

Pakken indeholder 1x klar akrylplade, 1x nat LED-lys lampefod, 1x USB-kabel, 1x pen og 1x klud. Længden af slidsen er ca. 8 cm, bredden er ca. 0,5 cm, og dybden er ca. 1,3 cm.

De varme hvide LED-lampeper skaber en sød atmosfære, og det varme farvelys er mere behageligt, så du kan slappe af om natten. Ingen flimmer, ingen blænding.

Tilbage til Toppen

Søg Efter Produkter