Beskrivelse
Transfer sheet til print.
Størrelse: ca. 28cm x 19cm
Til couverture:
Skær folien i stykker eller strimler. Sæt hærdet kuvert tyndt på den trykte side. Bøj folien – hvis det ønskes. Når kuverturen er stivnet, skal du fjerne folien. For at mønsteret overføres fuldstændigt, er det vigtigt at fjerne filmen umiddelbart efter afkøling. Farverne klæber nu til couverturen. Sådan dekorerer du dine kager, desserter, chokolade osv. Med ekstraordinære elementer.
Til kager eller cremer:
Placer kager eller desserter på hovedet på folien. Efter frysning skal du fjerne filmen. Dekorationer er nu direkte på kagen eller desserterne.
Til fondant:
Rul fondanten ud som normalt. Placer overførselsarkene oven på fondanten. Læg et ark pergamentpapir ovenpå og stryg over pergamentpapiret med et strygejern (niveau 1). Fjern bagepapiret, og skræl derefter folien forsigtigt af.