Beskrivelse
Instruktioner: 1. Bag kagen en dag før samling. På denne måde smuldrer den mindre og er nemmere at samle. 2. Vælg det hul, hvor du vil have pynten til at flyde ned på kagen. Sæt tråden på bundstangen gennem bundkagebrættet og fastgør det med låsemøtrikken. 3. Dæk de huller, der ikke er nødvendige, med afdækningshætterne. 4. Prik hul i kagen ved at bruge en passende udstikker eller en af stængerne. 5. Saml stængerne som ønsket og skub kagen hen over dem. Træk ikke kagen over vinklen. Denne skal tilføjes senere. 6. Alt efter hvad du vil flyde ned i kagen, kan du bruge creme, modelchokolade, marcipan eller fondant til at pynte på pinden. Til tunge dekorationer, såsom fyldte praliner, anbefaler vi hærdet couverture og brug af en isspray. 7. Nu kan du fastgøre en slikpose, lyskande eller æske med praliner til den vinklede ende af pinden. Fix disse også med couverture og dæk overgangen med den udstrømmende dekoration. Vask før første brug. Tåler opvaskemaskine.